Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali225g48kcal2.7g7.7g0.5g4.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.5g4.5g0.2g1.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Sipuli kuivattu 19g51kcal2g6.6g0.3g6.6g
Valkosipuli 3g3.3kcal0.2g0.5g0g0.1g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1320g744kcal67.8g38.6g32g26.6g
Valittu annoskoko660g372kcal33.9g19.3g16g13.3g
Annoskoko puolitettuna330g186kcal17g9.7g8g6.7g
Arvot/100g100g56kcal5.1g2.9g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987