Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 2088g2476kcal459.4g0g68.9g0g
Sipuli 401g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Oivariini, 80 normaalisuolainen125g901kcal1.3g1.3g100.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1252g1064kcal12.5g43.8g87.6g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g200g741kcal2g168.3g6g0g
Vesi, vesijohtovesi 2504g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 5g14kcal0.5g2.1g0.1g1.3g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13200g10636kcal961.4g469.4g527.2g16.2g
Valittu annoskoko6600g5318kcal480.7g234.7g263.6g8.1g
Annoskoko puolitettuna3300g2659kcal240.4g117.4g131.8g4.1g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.6g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391