Inkiväärikaali

Valmista öljymarinadi lisäämällä oliiviöljyyn listassa olevat mausteet.

- Valkosipuli kannattaa puristaa ja inkivääri lisätä raasteena.

Sekoita suikaloitu kaali marinadiin ja anna oleutua pari tuntia.

Huom! Riippuen makumieltymyksistä, marinaadiin voi lisätä myös sitruunanmehua ja hyppysellisen muscovada-sokeria (tai käyttää makeaa soijaa).

Kaada kaali marinaadeineen kuumalle pannulle ja paista keskilämmöllä noin 10-15 min.

Parhaiten tähän lisäkkeeseen sopii joko varhaiskaali tai savoynkaali.

Mikäli käytät tavallista valkokaalia, suikaloi se erittäin ohueksi ja hauduta tarvittaessa pidempään.

Kaalin sekaan voi lisätä myös ihan pieniksi pilkottua paprikaa, se antaa mukavasti väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali5612g1184kcal67.3g190.8g11.2g117.8g
Oliiviöljy 316g2792kcal0g0g315.7g0g
Inkivääri, tuore, silputtu70g56kcal1.3g12.5g0.6g1.4g
Valkosipuli 140g152kcal11.1g22.9g0.8g2.9g
Soijakastike 140g85kcal7.3g13.3g0.1g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Ruohosipuli, tuore281g76kcal3.9g10.7g1.7g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13216g8767kcal184.8g511.2g661.2g257.8g
Valittu annoskoko6608g4383kcal92.4g255.6g330.6g128.9g
Annoskoko puolitettuna3304g2192kcal46.2g127.8g165.3g64.5g
Arvot/100g100g66kcal1.4g3.9g5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117764