Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2667g872kcal16.5g148.3g5.3g68g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Peruna, keskikokoinen 60g320g192kcal4.8g41.6g0.3g2.9g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g333g933kcal63.3g0.1g73.3g0g
Katkarapu 453g310kcal65.5g0g5g0g
Vesi2667g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow35g90kcal3.5g3.5g6.9g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13216g4866kcal310.6g399.8g182.2g147.6g
Valittu annoskoko6608g2433kcal155.3g199.9g91.1g73.8g
Annoskoko puolitettuna3304g1217kcal77.7g100g45.6g36.9g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834