Rypsipossuwok

Paista liha kunnolla ja mausta mielen mukaan..

lihan pitää olla rapean ruskeaa..

lisää perunasipulisekoitus ja kun ovat sulaneet, laita kasvikset sekaan..

Paista kunnes kunnolla kypsä, mutta edelleen rapea.

Hyvää on!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kelly81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g2048g4097kcal409.7g0g266.3g0g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35.1g0g
Oivariini voimakassuolainen (punainen)63g429kcal0.6g0.6g47.4g0g
Perunasipulisekoitus 500g1024g696kcal16.4g152.6g1g0g
Suolapähkinä 28g167kcal7g2.8g14g2.1g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow3332g1333kcal70g226.6g13.3g100g
Lihaliemikuutio Maggi77g216kcal6.9g5.4g17.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13216g14498kcal1021.2g776g789.6g204.4g
Valittu annoskoko6608g7249kcal510.6g388g394.8g102.2g
Annoskoko puolitettuna3304g3624kcal255.3g194g197.4g51.1g
Arvot/100g100g110kcal7.7g5.9g6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264722