Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 699g5071kcal8.3g2.8g568.4g0g
Sokeri 396g1608kcal0g395.8g0g0g
Kananmuna, paistettu 256g518kcal32.8g0.8g43.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 909g3118kcal92.6g636.2g10.9g31.8g
Leivinjauhe 23g41kcal1.2g8.8g0g0.1g
Raparperi 932g314kcal6.4g51.3g0.9g13.1g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 932g360kcal1.5g76.1g0.8g14g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g70g255kcal2.4g55.6g2.4g0g
Sokeri 186g757kcal0g186.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 42g141kcal0g34.2g0g0.6g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g932g3263kcal130.5g522g69.9g93.2g
Voi 466g3381kcal5.5g1.9g378.9g0g
Sokeri 297g1207kcal0g297.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 466g1599kcal47.5g326.3g5.6g16.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13216g43262kcal657.4g5190.2g2162g338.2g
Valittu annoskoko6608g21631kcal328.7g2595.1g1081g169.1g
Annoskoko puolitettuna3304g10816kcal164.4g1297.6g540.5g84.6g
Arvot/100g100g327kcal5g39.3g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293790