Helppo ja nopea suklaakakku

Sekoita munat ja sokeri.

Sekoita jauhot, kaakao ja vaniljasokeri yhteen ja lisää muna-sokerin sekaan.

Lisää lopuksi rahka (alkuperäisessä ohjeessa voisula) ja öljy (josta tipauta ensin vähän vuokaan voitelua varten).

Paista kakkua n. 25 min. Sen kuuluu olla matala, rapea pinnalta ja tahmea sisältä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pehmeä rasvaton maitorahka 0,3% (Valio), annos 250g1391g834kcal139.1g59.8g4.2g0g
Sokeri 2364g9595kcal0g2361.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 1224g1746kcal153g3.7g125.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1085g3722kcal110.5g759.3g13g38g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 200g741kcal37g22g43.5g60.9g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g67g267kcal0g66.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl278g2503kcal0g0g278.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13216g38815kcal879.2g6545g928.4g197.8g
Valittu annoskoko6608g19408kcal439.6g3272.5g464.2g98.9g
Annoskoko puolitettuna3304g9704kcal219.8g1636.3g232.1g49.5g
Arvot/100g100g294kcal6.7g49.5g7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=321920