Hunajaporkkanat, Maidoton, Gluteeniton

500 g porkkanoita
3 rkl Keiju kasvirasvaa (maidoton)
suolaa
2 rkl hunajaa

Pese ja kuori porkkanat.

Leikkaa ne vinottain n. sentin paksuiksi viipaleiksi.

Sulata Keiju paistokasarissa.

Lisää porkkanat ja hyppysellinen ruususuolaa.

Kuullota keskilämmöllä n. 10 minuuttia.

Valuta porkkanoille hunaja.

Anna porkkanoitten hetki karamellisoitua hiukan kuumemmalla levyllä.

Siirrä hunajaporkkanat broilerirullien viereen uuniin vielä 10 minuutiksi.

Herkuttele.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, raaka , annos 100g5624g1856kcal33.7g314.9g11.2g140.6g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)506g3189kcal0g0g354.3g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 450g1486kcal2.2g363.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13216g13062kcal71.8g1356.8g731g281.2g
Valittu annoskoko6608g6531kcal35.9g678.4g365.5g140.6g
Annoskoko puolitettuna3304g3265kcal18g339.2g182.8g70.3g
Arvot/100g100g99kcal0.5g10.3g5.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402498