Kanttarellikastike vähähh

Paista kantarellit kuumalla pannulla, lisää loppuvaiheessa sipulisilppu.

Kun sipulit ovat kuullottuneet, laita levy pois päältä, lisää mustapippuria, hipaus valkopippuria ja kerma muutamassa erässä.

Lisää viimeiseksi fondi ja tarkista maku.

Lisäkkeeksi sopii esim.

kukkakaali, jos vähähiilihydraattista halajaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 339g59kcal6.2g1.4g1.7g6.4g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g17g13kcal1.3g1.6g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 226g745kcal4.5g6.8g79g0g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 68g21kcal0.8g3.2g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1323g1846kcal26g27g180.2g16g
Valittu annoskoko661g923kcal13g13.5g90.1g8g
Annoskoko puolitettuna331g462kcal6.5g6.8g45.1g4g
Arvot/100g100g140kcal2g2g13.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138958