Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g4000g1200kcal40g160g12g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi800g80kcal12g12g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija500g1550kcal55g0g140g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1000g850kcal10g35g70g0g
Tonnikala öljyssä 300g569kcal81.4g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13232g8521kcal397.6g417.4g498.2g2g
Valittu annoskoko6616g4261kcal198.8g208.7g249.1g1g
Annoskoko puolitettuna3308g2130kcal99.4g104.4g124.6g0.5g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143995