Pasta Arrabiata

Rypsiöljyä
1 sipuli/punasipuli
2 valkosipulinkynttä
2 dl pikkutomaatteja (punaisia ja keltaisia)
500g tomaattimurskaa
suolaa
pippuria
ripaus tulista kastiketta, esim Tabascoa
Parmesan juustoraastetta

Kuullota pilkotut sipulit pannulla, lisää pilkotut tomaatit ja kuullota vielä hetki.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Tarjoile pastan kanssa ja viimeistele annos juuri raastelulla parmesan raasteella.

Muista pastaa keittäessä lisätä keitinveteen suolaa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Sjh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 112g990kcal0g0g112g0g
Sipuli 440g133kcal5.5g21.1g0.9g7.5g
Valkosipuli 64g69kcal5.1g10.4g0.4g1.3g
Kirsikkatomaatti, suomalainen2000g400kcal12g76g6g28g
Tomaattimurska 4000g1176kcal22.4g212g8g76g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13232g5538kcal90g639g254.6g225.6g
Valittu annoskoko6616g2769kcal45g319.5g127.3g112.8g
Annoskoko puolitettuna3308g1384kcal22.5g159.8g63.7g56.4g
Arvot/100g100g42kcal0.7g4.8g1.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368216