Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio313g203kcal31.2g13.1g0.9g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 100g42kcal9.8g0.4g0.1g0g
Mansikka 250g116kcal1.3g21g0.5g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1325g724kcal84.6g69g3g9.6g
Valittu annoskoko663g362kcal42.3g34.5g1.5g4.8g
Annoskoko puolitettuna331g181kcal21.2g17.3g0.8g2.4g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177191