KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 94g31kcal0.6g5.2g0.2g2.4g
Lanttu 94g27kcal0.9g4.3g0.3g1.7g
Kukkakaali 94g23kcal1.7g2.1g0.3g2.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)1.1g3.1kcal0.1g0.2g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g94g56kcal1.4g12.2g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Purjosipuli 37g8.6kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl62g53kcal0.9g2.7g4.4g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g109g120kcal19.7g1.6g3.5g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g47g117kcal8.9g0g10.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1325g893kcal70.6g61.4g39g16.8g
Valittu annoskoko663g447kcal35.3g30.7g19.5g8.4g
Annoskoko puolitettuna331g223kcal17.7g15.4g9.8g4.2g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275146