Raparperivaahto

Kiehauta raparperit, sokeri, vesi ja kardemumma, kaneli, vaniljasokeri pehmeäksi soseeksi.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää kermavaahtoon jäähtynyt raparperisose.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 2413g813kcal16.7g132.7g2.4g33.8g
Sokeri 1026g4163kcal0g1024.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 603g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g48g150kcal5.3g29g3.4g13.5g
Kaneli, jauhettu, annos 2g24g63kcal0.8g19.2g0.8g13.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g97g386kcal0g95.6g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2413g8205kcal48.3g72.4g844.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g27559kcal142.2g2746.8g1702.4g121g
Valittu annoskoko6624g13780kcal71.1g1373.4g851.2g60.5g
Annoskoko puolitettuna3312g6890kcal35.6g686.7g425.6g30.3g
Arvot/100g100g208kcal1.1g20.7g12.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110891