Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g4005g1202kcal40g160.2g12g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi801g80kcal12g12g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija501g1552kcal55.1g0g140.2g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4g11kcal0.4g1.7g0.1g1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1001g851kcal10g35g70.1g0g
Tonnikala öljyssä 300g570kcal81.5g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g8532kcal398g417.8g498.8g2g
Valittu annoskoko6624g4266kcal199g208.9g249.4g1g
Annoskoko puolitettuna3312g2133kcal99.5g104.5g124.7g0.5g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143995