Karpit letut

Vatkaa munat hyvin, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma tai vesi joukkoon ja vatkaa suola (+ ripaus vaniljasokeria) lopuksi taikinaan.

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksuvatkin aidoilta letuilta.

Letun saa käärittyä kätevästi ja täytteeksi sopii suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl3946g5208kcal516.9g11.8g327.5g0g
Voi 359g2602kcal4.3g1.4g291.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g1076g6457kcal258.3g71g581.1g0g
Kerma, Kuohukerma, 0,5 dl1196g4269kcal23.9g35.9g454.4g0g
Suola, annos 3g24g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g24g96kcal0g23.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g37262kcal1606.8g287.6g3309.2g0g
Valittu annoskoko6624g18631kcal803.4g143.8g1654.6g0g
Annoskoko puolitettuna3312g9316kcal401.7g71.9g827.3g0g
Arvot/100g100g281kcal12.1g2.2g25g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206765