Seitigratiini (kevyt), gluteeniton, munaton

1. Sulata seiti.

2. Viipaloi halkaistu, huuhdeltu purjo.

Kuumenna rasva pannulla ja kullota purjoviipaleita muutama minuutti.

Lisää ruokakerma ja mausteet.

3. Nosta kalafileet uunivuokaan.

Kaada päälle purjokastike ja ripoittele pinnalle kaprikset.

4. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Elsax
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Findus), annos 400g3610g2527kcal577.6g0g10.8g0g
Purjosipuli 903g207kcal16.3g21.7g1.8g19g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g406kcal0g0g45.1g0g
Ruokakerma Valio 5%1805g1083kcal21.7g50.5g90.2g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 9g26kcal0.9g3.8g0.2g2.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro226g69kcal4.7g9.5g1.1g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g8635kcal1242.4g171g298.4g57.2g
Valittu annoskoko6624g4317kcal621.2g85.5g149.2g28.6g
Annoskoko puolitettuna3312g2159kcal310.6g42.8g74.6g14.3g
Arvot/100g100g65kcal9.4g1.3g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220968