Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4208g760kcal23.6g105.2g16.8g29.5g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.7g0.6g2g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g337g404kcal8.4g20.2g30.3g5g
Ruokakerma Valio 4% K&P1202g721kcal12g54.1g48.1g7.2g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g180g622kcal19.8g124.4g4.3g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g5547kcal158.4g697g202.6g121.8g
Valittu annoskoko6624g2773kcal79.2g348.5g101.3g60.9g
Annoskoko puolitettuna3312g1387kcal39.6g174.3g50.7g30.5g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=289810