Kaalipata

Keitä riisit, lisää keitin veteen suola.

Pese ja kuori porkkanat pilko porkkanat ja kaali.

Paista jauheliha ja mausta haluamillasi mausteilla.

Kaada riiseistä vesi pois, lisää riisin sekaan paistunut jauheliha.

Paista kaali ja porkkana paistin pannulla/kasarissa, lisää paisto vaiheessa pannulle vesi ja paista kaali porkkana seosta sen aikaa, että vesi on imeytynyt ja haihtunut pois.

Sekoita kaali porkkana seos riisin ja jauhelihan sekaan, sekoita kunnolla ja syö.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pitkäjyväinen riisi , keitetty (Rainbow), annos 100g3360g11760kcal268.8g2620.8g20.2g0g
Suola, annos 3g72g0kcal0g0g0g0g
Kaali, paistettu 1032g844kcal13g43.9g63.9g22.6g
Porkkana, paistettu 480g417kcal3.2g27.9g29.7g12.8g
Jauheliha, sika-nauta 960g2126kcal168g0g163.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 720g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g30294kcal906g5385.2g554g70.8g
Valittu annoskoko6624g15147kcal453g2692.6g277g35.4g
Annoskoko puolitettuna3312g7574kcal226.5g1346.3g138.5g17.7g
Arvot/100g100g229kcal6.8g40.6g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346605