Topposen lätyt

Sekoita ainekset paitsi sulatettu voi, lisää suola.

Anna turvota parikymmentä minuuttia.

Lisää sulatettu voi ja paista.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 552 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl2400g8640kcal48g64.8g912g0g
Kevytmaito, laktoositon maitojuoma, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 0,5ug 2400g928kcal79.2g67.2g36g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g144g79kcal8.6g4.3g2.9g144g
Vehnäjauho puolikarkea 120g412kcal12.2g84g1.4g4.2g
Voi 240g1741kcal2.9g1g195.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g27366kcal631.8g450.6g2565.4g296.4g
Valittu annoskoko6624g13683kcal315.9g225.3g1282.7g148.2g
Annoskoko puolitettuna3312g6842kcal158g112.7g641.4g74.1g
Arvot/100g100g207kcal4.8g3.4g19.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365327