Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g1998g1599kcal30g133.9g99.9g0g
Munakoiso 1599g357kcal8g49.6g3.2g40g
Kesäkurpitsa zucchini 1998g361kcal11.2g50g8g14g
Broccoli 200 g799g168kcal26.4g15.2g4g0g
Mineraalisuola keskiarvo 28g0.4kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g10g0.3kcal0g0g0.1g0g
Ruohosipuli 84g19kcal1.2g1.4g0.5g2g
Parmesaani (Joku), annos 30g48g184kcal11.5g0g15.8g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)60g432kcal0g0g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g6240kcal176.8g500.2g359g112g
Valittu annoskoko6624g3120kcal88.4g250.1g179.5g56g
Annoskoko puolitettuna3312g1560kcal44.2g125.1g89.8g28g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378