Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2053g575kcal12.3g122.1g4.1g51.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g456g123kcal5.9g21.9g0.9g7.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka246g27kcal2.7g2.7g0.5g2.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Inkivääri, tuore, silputtu73g58kcal1.3g13g0.6g1.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl46g411kcal0g0g45.6g0g
Vesi3650g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)46g119kcal5.9g5.5g8.2g0.2g
Mustapippuri 23g64kcal2.5g8.7g0.8g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13248g2819kcal66.2g358.2g121.8g139.8g
Valittu annoskoko6624g1410kcal33.1g179.1g60.9g69.9g
Annoskoko puolitettuna3312g705kcal16.6g89.6g30.5g35g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.7g0.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406265