Gulassikeitto Wilhelmistä

Kuori ja kuutioi juurekset ja sipuli.

Lisää kiehuvaan nesteeseen lihaliemi ja fondi, mausta paprikalla, chilillä, pippurilla.

Anna hautua 5 min. lisää sipuli ja porkkana, sekä paprika kuutioiituna, hauduta 8min.

Lisöö perunat ja hauduta kypsäksi.

Ruskista makkarat teflon pannula, valuta ylimääräinen rasva pois, lisää keittoon makkarat ja persilja.

Kiehauta ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 338g0kcal0g0g0g0g
Fondikuutio Yrttikimppu (Maggi), annos 15g4.2g17kcal0.1g0.8g1.4g0g
Knorr vähärasv. kasvisliemikuutio, 1kuutio=10g5.6g14kcal0.6g0.2g1.2g0.1g
Chilikastike original, Felix8.4g7.4kcal0.1g1.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g28g7.9kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 84g64kcal1.6g13.1g0.2g0.8g
Paprika punainen 37g11kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Persilja 8.4g2.3kcal0.1g0.1g0g0.7g
Mustapippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprikajauhe 2.3g7.2kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Chili mausteseos, Old El Paso0.8g2.4kcal0.1g0.4g0.1g0g
Wilhelm grillibalkan (Atria), annos 80g90g198kcal10.8g2.3g16.2g0.2g
Makaroni, keitetty, suolaton 28g28kcal0.9g5.6g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1327g736kcal31.2g58.2g39.6g9.8g
Valittu annoskoko664g368kcal15.6g29.1g19.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna332g184kcal7.8g14.6g9.9g2.5g
Arvot/100g100g55kcal2.4g4.4g3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191030