Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g423g106kcal5.5g17.7g0.8g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g169g473kcal4.2g5.9g47.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 56g98kcal4.3g1.3g8.5g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g16g14kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1327g1381kcal29g51g115.4g0.2g
Valittu annoskoko664g691kcal14.5g25.5g57.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna332g345kcal7.3g12.8g28.9g0.1g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.8g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112