Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g394g138kcal9.8g13.8g0g9.8g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g113g315kcal21.4g0g24.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 101g77kcal1.9g15.7g0.2g1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g56g14kcal1g1.7g0.3g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1328g1087kcal68.2g62.4g50.4g23.8g
Valittu annoskoko664g543kcal34.1g31.2g25.2g11.9g
Annoskoko puolitettuna332g272kcal17.1g15.6g12.6g6g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493