Vihannesvuoka

Huuhtele ja pilko öljyttyyn vuokaan munakoiso, kesäkurpitsa ja broccoli.

Mausta suolalla, pippurilla ja ruohosipulilla.

Ripottele vuokaan parmesaani ja kaada päälle ruokakerma.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, sekoita ja laita folio päälle, jatka paistamista toiset puolisen tuntia tai kunnes vuoka näyttää valmiilta.

Hyvä lisäke esimerkiksi kanalle!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g2000g1600kcal30g134g100g0g
Munakoiso 1600g358kcal8g49.6g3.2g40g
Kesäkurpitsa zucchini 2000g361kcal11.2g50g8g14g
Broccoli 200 g800g168kcal26.4g15.2g4g0g
Mineraalisuola keskiarvo 28g0.4kcal0.1g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g10g0.3kcal0g0g0.1g0g
Ruohosipuli 84g19kcal1.2g1.4g0.5g2g
Parmesaani (Joku), annos 30g48g184kcal11.5g0g15.8g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)60g432kcal0g0g48g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13260g6246kcal176.8g500.4g359.2g112g
Valittu annoskoko6630g3123kcal88.4g250.2g179.6g56g
Annoskoko puolitettuna3315g1561kcal44.2g125.1g89.8g28g
Arvot/100g100g47kcal1.3g3.8g2.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391378