Paistetut banaanit ala Tuula

Kuori banaanit ja viipaloi ne paksuiksi viipaleiksi.

Kuumenna rasva ja kaneli pannulla.

Paista banaanit palat kauniin ruskeaksi n. 2-3 minuutti.

Mausta banannit kademummalla ja sokerilla.

Tarjoa esim.

vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin kanssa.

Maisuvat myös lettujen kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 138 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, kuorittu 6000g5221kcal63.6g1098g24g108g
Voi 224g1625kcal2.7g0.9g182.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g160g582kcal5.6g127.4g5.6g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g120g373kcal13.2g72g8.4g33.6g
Sokeri 128g520kcal0g127.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13264g16641kcal170.2g2852.4g440.2g283.2g
Valittu annoskoko6632g8321kcal85.1g1426.2g220.1g141.6g
Annoskoko puolitettuna3316g4160kcal42.6g713.1g110.1g70.8g
Arvot/100g100g126kcal1.3g21.5g3.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461905