Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki333g187kcal28.3g16.7g0.7g0g
Hermesetas -neste6.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 87g297kcal8.8g60.6g1g3g
Vanilliinisokeri, teelusikka13g53kcal0g13.2g0g0g
Voi 4.5g33kcal0.1g0g3.7g0g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1328g1767kcal129.4g182.4g55.8g6g
Valittu annoskoko664g883kcal64.7g91.2g27.9g3g
Annoskoko puolitettuna332g442kcal32.4g45.6g14g1.5g
Arvot/100g100g133kcal9.7g13.7g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299517