Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2001g768kcal20g138.1g4g50g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.8g1g12.5g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Lihaliemikuutio Maggi55g154kcal5g3.9g12.7g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1000g1661kcal190.1g0g100g0g
Persilja 25g6.8kcal0.3g0.3g0.1g2g
Vesi2501g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13280g5838kcal457.8g408.6g238.2g148.4g
Valittu annoskoko6640g2919kcal228.9g204.3g119.1g74.2g
Annoskoko puolitettuna3320g1459kcal114.5g102.2g59.6g37.1g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3.1g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153711