Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium1202g216kcal12g36.1g2.4g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)2404g1563kcal76.9g115.4g84.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 601g1833kcal21g25.2g180.3g3g
Katkarapu 1202g822kcal173.6g0g13.2g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 1202g4094kcal318.6g0g309g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g36g124kcal3.6g27.4g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13296g17306kcal1211.4g408.2g1180g6g
Valittu annoskoko6648g8653kcal605.7g204.1g590g3g
Annoskoko puolitettuna3324g4327kcal302.9g102.1g295g1.5g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040