Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 193g275kcal24.1g0.6g19.7g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g18g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe4.4g7.7kcal0.2g1.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g90kcal2.7g18.4g0.3g0.9g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g8.8g12kcal1.2g1.2g0.3g4.2g
Vehnänalkio 4.4g16kcal1.3g1.4g0.4g0.6g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki324g181kcal27.5g16.2g0.6g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss88g30kcal0.9g3.6g0.7g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g1224kcal115.8g86.2g44g17.8g
Valittu annoskoko665g612kcal57.9g43.1g22g8.9g
Annoskoko puolitettuna333g306kcal29g21.6g11g4.5g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372983