Bataattivuoka kevyesti

Paista kalkkunan jauheliha 400g ja sipuli pannulla kypsäksi ilman rasvoja.

Keitä kuorittu bataatti 200g pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä.

Tee bataattisosetta.

Kaada bataattisoseeseen paistettu jauheliha ja sipulit.

Sekoita ja mausta suolalla, valkopippurilla (varovaisesti) ja hieman currya.

Lisää kananmunat annokseen.

Kaada seos uunivuokaan ja uuniin max 200astetta.

Ei kauan aikaa, sillä makujen on tarkoitus yhdistyä ja munat kypsyä.

Ja tässä ei ole tarkoituksella perunaa mukana, mikä kyllä sitoisi tämän.

Eikä jauhoja.

Maustaminen on homman a ja o. Bataatti on makeaa ja mausteet tuovat siitä hyvän sweet and sour makuisen :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Supertiger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 175g142kcal2.7g29.5g0.1g5.3g
Kalkkunan paistijauheliha, rasvaa 7% (Kariniemi), annos 400g350g490kcal66.5g0g24.5g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Kananmuna kuorineen punnittu105g132kcal11.5g0.3g9.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g1547kcal162.4g63g68.2g11.8g
Valittu annoskoko665g773kcal81.2g31.5g34.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna333g387kcal40.6g15.8g17.1g3g
Arvot/100g100g116kcal12.2g4.7g5.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440339