Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 312g390kcal65.5g0g14g0g
Ruokakerma ingman 5%210g179kcal7.4g12.6g10.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original33g23kcal1.3g2.7g1g1g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Oliiviöljy 10g84kcal0g0g9.5g0g
Ruokasuola jodioitu 0.7g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g74g55kcal3.3g9.5g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1330g1519kcal159.2g58.4g70.4g4.8g
Valittu annoskoko665g760kcal79.6g29.2g35.2g2.4g
Annoskoko puolitettuna333g380kcal39.8g14.6g17.6g1.2g
Arvot/100g100g114kcal12g4.4g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547