Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1191g349kcal11.2g53.6g4.8g22.6g
Herkkusieni 526g84kcal11g1.6g1.7g7.9g
Tomaattimurska 1402g412kcal7.8g74.3g2.8g26.6g
Katkarapu 701g479kcal101.2g0g7.7g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 350g1048kcal63.1g4.2g87.6g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty2102g2943kcal108.5g587.8g14.3g71.5g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13300g10879kcal619.2g1485.8g239.6g270.4g
Valittu annoskoko6650g5440kcal309.6g742.9g119.8g135.2g
Annoskoko puolitettuna3325g2720kcal154.8g371.5g59.9g67.6g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275753