Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 90g103kcal15.2g0g4.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 113g86kcal2.1g17.5g0.2g1.1g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Purjosipuli 23g5.2kcal0.4g0.5g0g0.5g
Sipuli 27g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g45g113kcal6.3g1.5g9g0g
Pinaattipakaste 150g34g4.7kcal0.6g0.1g0.2g0.4g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g45g24kcal2.6g2.4g0.4g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g2.3g1.5kcal0.2g0.2g0g0g
Tilli, tuore 4.5g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g729kcal56.4g53.2g29.4g8g
Valittu annoskoko666g365kcal28.2g26.6g14.7g4g
Annoskoko puolitettuna333g182kcal14.1g13.3g7.4g2g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101369