Kanakasviswok

1. Paista kanasuikaleet (tai kanajauheliha) rasvassa. 2. Lisää sipulit ja valkosipuli. 3. Lisää porkkanat. 4. Lisää loput kasvikset, pehmeimmät viimeiseksi. 5. Mausta pippureilla ja chileillä. 6. Lisää kanaliemikuutio desilitraan kiehuvaa vettä ja lurauta keitokseen (antaa makua ja suolan). 7. Valmista kun porkkanat ovat al dente.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 592 grammaa

Petriaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 225g241kcal52g0g3.4g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g56g16kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Kesäkurpitsa zucchini 56g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Sipuli 56g17kcal0.7g2.7g0.1g1g
Paprika keskiarvo 56g16kcal0.5g2.4g0.2g1.1g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka56g6.2kcal0.6g0.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 8.4g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5.6g15kcal0.7g0.7g1g0g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.4g0.1g1.2g
Soijakastike, annos (3rkl) 54g30g18kcal1.6g2.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1333g772kcal116.8g33.6g16.2g11.8g
Valittu annoskoko666g386kcal58.4g16.8g8.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna333g193kcal29.2g8.4g4.1g3g
Arvot/100g100g58kcal8.8g2.5g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259872