Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 375g733kcal70.1g0g50.6g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)113g203kcal21.4g0.1g12.4g0g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g21g25kcal0.5g1.3g1.9g0.3g
Tomaattimurska 75g22kcal0.4g4g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1332g2200kcal205.4g11.2g147g3.4g
Valittu annoskoko666g1100kcal102.7g5.6g73.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna333g550kcal51.4g2.8g36.8g0.9g
Arvot/100g100g165kcal15.4g0.8g11g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330164