Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g375g1275kcal52.5g0g116.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1800g1080kcal27g234g1.8g16.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Veripalttu (Tapola), annos 200g1200g2748kcal132g204g192g0g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13320g10364kcal427.8g907.8g621.2g45.2g
Valittu annoskoko6660g5182kcal213.9g453.9g310.6g22.6g
Annoskoko puolitettuna3330g2591kcal107g227g155.3g11.3g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332337