Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g3200g4096kcal476.8g0g288g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g224g605kcal16.8g109.8g11.2g22.4g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 800g513kcal25.6g38.6g28g0.1g
Korppujauho 200g732kcal21g149.8g2.1g10.6g
Kananmuna kuorineen punnittu720g907kcal79.2g2.2g64.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g120g1080kcal0g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13328g16083kcal1249.2g639.2g1029.8g79.8g
Valittu annoskoko6664g8042kcal624.6g319.6g514.9g39.9g
Annoskoko puolitettuna3332g4021kcal312.3g159.8g257.5g20g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113422