Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 3306g4716kcal413.2g9.9g338.9g0g
Smetana, Valio, hyla601g2344kcal12g15g252.5g0g
Sipuli (kuorittu)1202g325kcal15.6g57.7g2.4g20.4g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g1202g2813kcal135.8g6g264.5g0g
Oliiviöljy 361g3189kcal0g0g360.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13344g26774kcal1153.2g177.2g2437.8g40.8g
Valittu annoskoko6672g13387kcal576.6g88.6g1218.9g20.4g
Annoskoko puolitettuna3336g6694kcal288.3g44.3g609.5g10.2g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392