Jauheliha-papukeitto

Paista jauheliha pannulla ilman rasvaa.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää tomaattimurska.

Huuhtele pavut.

Lisää pavut, jauheliha, juurekset ja kasvisliemikuutio kattilaan.

Keitä noin 45 min. Mausta ja nauti.

Mausteeksi esimerkiksi persiljaa tai muita tuoreita yrttejä.

Resepti kopioitu KG-lehdestä ja muunnettu mun ruokavalioon sopivaksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Avariella
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl36g325kcal0g0g36.1g0g
Jauheliha, broilerin, rasvaa 6-8 % 962g1419kcal206.8g0g65.4g0g
Vesi2645g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 962g283kcal5.4g51g1.9g18.3g
Kidneypapu keitetty 100g553g525kcal38.2g80.7g2.8g38.2g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g553g525kcal38.7g82.9g5.5g44.2g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 962g327kcal10.6g51.9g1.9g27.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13344g6807kcal599.4g533g227.2g257.2g
Valittu annoskoko6672g3403kcal299.7g266.5g113.6g128.6g
Annoskoko puolitettuna3336g1702kcal149.9g133.3g56.8g64.3g
Arvot/100g100g51kcal4.5g4g1.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71179