Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4505g1081kcal54.1g153.2g9g94.6g
Paprika, punainen541g139kcal4.9g24.9g2.2g10.8g
Porkkana 146g48kcal0.9g8.1g0.3g3.7g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen901g1252kcal171.2g0g63.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)360g440kcal7.9g98g1.1g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13356g5920kcal478g568.4g151.4g224g
Valittu annoskoko6678g2960kcal239g284.2g75.7g112g
Annoskoko puolitettuna3339g1480kcal119.5g142.1g37.9g56g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.3g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741