Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g36g38kcal2.8g5.9g0.2g0.7g
Sipuli 248g75kcal3.1g11.9g0.5g4.2g
Rypsiöljy 61g538kcal0g0g60.8g0g
Vesi3153g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g126g114kcal3.8g4.4g8.8g0.9g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g2252g563kcal29.3g94.6g4.5g0g
Sokeri 18g73kcal0g18g0g0g
Mustapippuri 4.5g13kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Timjami 4.5g13kcal0.4g1.2g0.3g1.7g
Chili, jauhettu (), annos 6g9g32kcal1.1g4.9g1.5g3.1g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g315g820kcal31.5g148.2g9.5g16.1g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton451g721kcal36g18g58.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13356g5995kcal217g617.6g289.6g55.8g
Valittu annoskoko6678g2998kcal108.5g308.8g144.8g27.9g
Annoskoko puolitettuna3339g1499kcal54.3g154.4g72.4g14g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217175