TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)146g403kcal16g74.2g4.2g4.1g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)233g650kcal41.9g0g53.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g8.7g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Luumutomaatti pirkka, 83g40g8kcal0.2g1.5g0.1g2.4g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%64g146kcal18.4g1.6g7.6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%117g140kcal3.4g5.2g11.6g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g8.7g79kcal0g0g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1337g2884kcal160.8g170.6g172g15.4g
Valittu annoskoko669g1442kcal80.4g85.3g86g7.7g
Annoskoko puolitettuna334g721kcal40.2g42.7g43g3.9g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945