Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g280g364kcal58.9g0g14g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi7.7g22kcal0.7g0.5g1.8g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi350g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.3g18kcal0.5g3.7g0.1g0.2g
Voimariini normaalisuolainen3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1337g872kcal120.8g10.6g37.4g1.4g
Valittu annoskoko669g436kcal60.4g5.3g18.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna334g218kcal30.2g2.7g9.4g0.4g
Arvot/100g100g65kcal9g0.8g2.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480