JK1903 Makkara-makaronilaatikko

Keitä makaronit kypsiksi.

kuutioi makkara ja sipuli.

Kypsennä pannussa molemmat, lisää valutettu makaroni.

Tee maidosta ja kanamunista seos ja lisää mausteet.

Suolaa on tarpeeksi joten ole varovainen sen kanssa.

laita uuniin 200 astetta kansipäällä 20 min.
Ota kansi pois ja lisää juusto ja paista 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino ruispasta plus720g2304kcal86.4g453.6g17.3g86.4g
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)480g1661kcal57.6g340.8g7.7g39.4g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g80g720kcal0g0g80g0g
Uunilenkki 400g (Atria), annos 400g1600g2720kcal128g136g176g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Kananmuna keitetty, keskikoko 55g440g629kcal55g1.3g45.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2400g792kcal79.2g117.6g0g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g700g2730kcal203g14g203g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13360g23350kcal1233g2165.4g1060.2g261g
Valittu annoskoko6680g11675kcal616.5g1082.7g530.1g130.5g
Annoskoko puolitettuna3340g5838kcal308.3g541.4g265.1g65.3g
Arvot/100g100g175kcal9.2g16.2g7.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431497