Kylmäsavulohisosekeitto

Lohko kuoritut perunat (rosamunda) ja kuutioi sipuli (tai purjo).

Freesaa näitä hetki kattilassa oivariiinissa (tai öljyssä).

Lisää vesi ja kalaliemikuutiot.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä.

Soseuta sauvasekoittimiella.

Lisää kerma (voit vaihtaa vähemmpi rasvaiseen tai pienentää määrää), suikaloitu kylmäsavulohi ja tilli.

Kuumenna keitto kiehumispisteeseen.

Maistele ja mausta tarvittaessa suolalla ja sitruunapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 40g12kcal1.5g0.4g0.3g0.8g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 400g695kcal70.5g0g46.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl534g1814kcal10.7g16g186.7g0g
Kalaliemikuutio 59g179kcal5.9g20g8.2g0.6g
Vesi2668g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Peruna, vanha, kuorittu 2668g2031kcal50.2g413.5g5.3g26.7g
Oivariini, juokseva, rasvaseos53g384kcal0.3g0.3g42.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13376g10374kcal285.2g926g579.8g65.2g
Valittu annoskoko6688g5187kcal142.6g463g289.9g32.6g
Annoskoko puolitettuna3344g2594kcal71.3g231.5g145g16.3g
Arvot/100g100g78kcal2.1g6.9g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81542