Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 240g67kcal2.9g9.7g0.5g5g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g120g180kcal20.4g0.5g10.6g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl9g23kcal1.1g0.1g2g0g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1338g538kcal48.8g20.6g26.2g10g
Valittu annoskoko669g269kcal24.4g10.3g13.1g5g
Annoskoko puolitettuna335g135kcal12.2g5.2g6.6g2.5g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.5g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704