Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 2330g2586kcal504.5g0g60.6g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g131g117kcal3.9g4.6g9.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g466g131kcal2.8g27.7g0.9g11.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g466g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g37g39kcal2.9g6.1g0.2g0.7g
Vesi1631g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 1631g1150kcal5.1g3.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13384g8296kcal1050.6g128.2g143.4g42.4g
Valittu annoskoko6692g4148kcal525.3g64.1g71.7g21.2g
Annoskoko puolitettuna3346g2074kcal262.7g32.1g35.9g10.6g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003