Sitruunamarinoidut kanapalat

250 g kanan rintafilettä (1 ja 1/2 kpl) suupalan kokoisina paloina
1/2 sitruunan mehu
3 rkl oliiviöljyä
1 tl dijon-sinappia
1 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
rosmariinia

1) Sekoita marinadin aineet.

Lisää kanapalat ja anna marinoitua pari tuntia.

2) Paista

Lähde
Broilerin marinadi
Hörvelö
www. kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrisav
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 4524g4847kcal1045.1g0g67.9g0g
Sitruunamehu, laimentamaton905g190kcal2.7g14.5g0g0.9g
Oliiviöljy 760g6722kcal0g0g760.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original127g89kcal5.1g10.1g3.8g3.8g
Hunaja 362g1196kcal1.8g292.5g0g0g
Mustapippuri 18g51kcal2g6.9g0.6g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13392g26186kcal2113.4g648g1664.8g19g
Valittu annoskoko6696g13093kcal1056.7g324g832.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna3348g6547kcal528.4g162g416.2g4.8g
Arvot/100g100g196kcal15.8g4.8g12.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409744